• Обновено
Емерсон-фишер Лп-Гас Опрема Р622-ДФФ 2-Ри Фаза Регулатор, 9-13 В. Ц Пролет, 3/4 х 3/4 НПТ &засилувач; Р622Х-ДГЈ 1 Фаза Регулатор, 8-12 Псиг Пролет, 3/4 х 3/4 НПТ

Емерсон-фишер Лп-Гас Опрема Р622-ДФФ 2-Ри Фаза Регулатор, 9-13 В. Ц Пролет, 3/4 х 3/4 НПТ &засилувач; Р622Х-ДГЈ 1 Фаза Регулатор, 8-12

DEN 1937.44

Залиха
Во магацинот.

Производ 1 : Големини На Телото и Стилови На Крајна Врска (влез x излез) : 3/4 x 3/4-инчен FNPT Производ 1 : Максимален Влезен Притисок : 10 psig / 0,69 бари : Итен Влезен Притисок : 50 psig / 3,4 бари. Производ 1 : Опсег На Излезен Притисок : 9 до 13-инчи W. C / 22 до 32 mbar. Производ 1 : Капацитет : 1,400,000 BTU/hr. Производ 2 : Големини На Телото и Стилови на Крајна Врска (влез x излез) : 3/4 x 3/4-инчен FNPT. Производ 2 : Максимален Дозволен Влезен Притисок : 250 psig / 17,2 бари. Производ 2 : Опсег На Притисок На Излезот : 8 до 12 псиг / 0,55 бари до 0,82 бари. Производ 2 : Капацитет : 2,400,000 BTU/hr. Производ 1 : Големини На Телото и Стилови на Крајна Врска (влез x излез) : 3/4 x 3/4-инчен FNPT. Производ 1 : Максимален Влезен Притисок : 10 psig / 0,69 бари : Итен Влезен Притисок : 50 psig / 3,4 бари. Производ 1 : Опсег На Излезен Притисок : 9 до 13-инчи W. C / 22 до 32 mbar. Производ 1 : Капацитет : 1,400,000 BTU/hr. Производ 2 : Големини На Телото и Стилови на Крајна Врска (влез x излез) : 3/4 x 3/4-инчен FNPT. Производ 2 : Максимален Дозволен Влезен Притисок : 250 psig / 17,2 бари. Производ 2 : Опсег На Притисок На Излезот : 8 до 12 псиг / 0,55 бари до 0,82 бари. Производ 2 : Капацитет : 2. Емерсон-Фишер Lp-Опрема За Гас R622-DFF 2-Ри Регулатор На Фаза, 9-13 "W. C Пролет, 3/4" x 3/4 " NPTR600 серија регулатори од втора фаза Се Лаборатории За Преземање (UL) наведени дизајнирани да го намалат излезниот притисок од регулаторот од прва фаза во домашните инсталации на системи LP-гас (пропан). Типот R622 е дизајниран за двостепени домашни апликации до 1.000 BTU на час/15,8 scmh. Тип R622 содржи Вентил За Олеснување со високи перформанси и голем 3/4-инчен проветрен отвор за да се ограничи притисокот низводно на помалку од 2 PSIG/0,14 бари во ситуација на прекумерен притисок. Видови R642 И R652 се дизајнирани во агол тело и назад монтиран дизајн !!! ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ !!! Неуспехот да се следат овие упатства или правилно да се инсталира и одржува оваа опрема може да резултира со експлозија и/или пожар што предизвикува имотна штета и лична повреда или смрт. Опремата за фишер мора да биде инсталирана, управувана и одржувана во согласност со Федералните, државните и локалните кодови и упатствата за Фишер. Инсталацијата во повеќето Држави, исто така, мора да биде во согласност со нфпа бр. 54 и 58 стандарди. Само Персоналот обучен за соодветни процедури, кодови, стандарди и прописи на лп-гасната индустрија треба да ја инсталира и сервисира оваа опрема. КУПУВАЧОТ СЕ СОГЛАСУВА ДЕКА ОДГОВОРНОСТА ЗА ПРАВИЛЕН ИЗБОР, ИНСТАЛАЦИЈА, УПОТРЕБА И ОДРЖУВАЊЕ НА КОЈ БИЛО ПРОИЗВОД ОСТАНУВА ИСКЛУЧИВО КАЈ КУПУВАЧОТ И КРАЈНИОТ КОРИСНИК. КУПУВАЧОТ СЕ СОГЛАСУВА ДА ГИ ПОЧИТУВА ГОРЕНАВЕДЕНОТО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ И СИТЕ УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА, БИЛТЕНИ И ВОДИЧИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА ПОВРЗАНИ СО ОВОЈ ПРОИЗВОД.Емерсон-ФИШЕР Лп-Опрема ЗА Гас R622 H-DGJ 1 Фаза Регулатор, 8-12 psig Пролет, 3/4 "x 3/4" NPTType R622 H Е Лаборатории За Преземачи (UL) наведени регулатор дизајниран за двостепени lp-гас (пропан) системи. Овие единици се дизајнирани да го намалат притисокот на резервоарот на 10 PSIG/0,69 бари. !!! ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ !!! Неуспехот да се следат овие упатства или правилно да се инсталира и одржува оваа опрема може да резултира со експлозија и/или пожар што предизвикува имотна штета и лична повреда или смрт. Опремата за фишер мора да биде инсталирана, управувана и одржувана во согласност со Федералните, државните и локалните кодови и упатствата за Фишер. Инсталацијата во повеќето Држави, исто така, мора да биде во согласност со нфпа бр. 54 и 58 стандарди. Само Персоналот обучен за соодветни процедури, кодови, стандарди и прописи на лп-гасната индустрија треба да ја инсталира и сервисира оваа опрема. КУПУВАЧОТ СЕ СОГЛАСУВА ДЕКА ОДГОВОРНОСТА ЗА ПРАВИЛЕН ИЗБОР, ИНСТАЛАЦИЈА, УПОТРЕБА И ОДРЖУВАЊЕ НА КОЈ БИЛО ПРОИЗВОД ОСТАНУВА ИСКЛУЧИВО КАЈ КУПУВАЧОТ И КРАЈНИОТ КОРИСНИК. КУПУВАЧОТ СЕ СОГЛАСУВА ДА ГИ ПОЧИТУВА ГОРЕНАВЕДЕНОТО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ И СИТЕ УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА, БИЛТЕНИ И ВОДИЧИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА ПОВРЗАНИ СО ОВОЈ ПРОИЗВОД. Фишер лп станбените регулатори се една од најкомплетните регулатори во светот за домашни апликации, нудејќи регулатори од прва фаза, втора фаза и интегрални двостепени и во целосна големина и во компактни опции.

Основни карактеристики

Најдобри понуди

Паркер 07E36B18AC1 Едноделен Филтер/Регулатор, 1/2 BSPP, Поликарбонат Со Штитник За Метални Садови, Автоматско Одводнување на Плови,

Филтрите за компримиран воздух ги отстрануваат загадувачите и субмикроничните загадувачи од чистиот в

DEN 2723.20

Милениум-Филтри Мн-20015Г25Ц000П ЕПЕНШТАЈНЕР Хидрауличен Филтер, Директна Размена, 304 Мрежни Медиуми Од Нерѓосувачки Челик, Големина

Произведено ВО МИЧИГЕН САД Видовите медиуми за филтрирање што се користат зависат од апликацијата и се

DEN 3.00