• Обновено
Замена На Филтерот убиец За Национални Филтри 130192706

Замена На Филтерот убиец За Национални Филтри 130192706

DEN 2.33

Залиха
Во магацинот.

Гордо Произведени во САД Медиуми : ХАРТИЈА. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани. Филтер Вкрстени Референци P/n НАЦИОНАЛНИ ФИЛТРИ 130192706. Убиец Филтер Замена ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ФИЛТРИ 130192706 Убиец Филтер Производите се произведуваат со најквалитетни материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат до повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Упатувањето се упатува на овие компании исклучиво за да се идентификува компатибилноста На Филтерот Убиец, Ад. производи со оем производ; ОЕМ не ги спонзорираше или одобри нашите филтри или производи И Филтер За Убијци, Ад. не тврди дека произведува производи ЗА ОЕМ или снабдува оригинални оем производи во повеќето случаи.

Основни карактеристики

Најдобри понуди

Глобус Научен СФ - Тефлонски-4513 Филтер За Шприц, Тефлонска Хидрофилна Мембрана, 0,45 €m Порозност, Пп Домување, Нестерилни, Рефус Спакувани,

Масовно спакувано со тип на мембрана на филтерот и порозност на мембраната отпечатена на секој филтер П

DEN 1.67

Милениум-Филтри MW-6T20-187X10-10-пакет 6T20-187X10 Конечни Пневматски Компримиран Филтер За Воздух Елемент, Директна Размена, Бела

Гарантирано Ќе Биде Компатибилен со оем производ Фотографиите може да бидат општи претстави на произво

DEN 3754.72

ЕМД Милипор Мф-Милипор СМВП14250 Мешана Целулозна Filерска Филтер Мембрана, Хидрофилна, Големина на Порите од 5wm, Дијаметар На

Обична Или решеткана Површина Хидрофилна Влажност Работна температура 55°C максимум Биолошки инертните

DEN 1.67