• Обновено
Филт -кутија за пригушувач, стандардна големина стабилен забен тивок пригушувач за компресори за воздух

Филт -кутија за пригушувач, стандардна големина стабилен забен тивок пригушувач за компресори за воздух

DEN 137.44

Залиха
Во магацинот.

Дупката за монтирање на навој е точна, големината е стандардна и има добра стабилност Малата квадратна кутија и големата квадратна кутија се склопуваат со дигалки, што е лесно да се работи и користи. Двете квадратни кутии се мали и компактни за лесна инсталација и расклопување. Малата квадратна кутија и големата квадратна кутија се склопуваат со дигалки, што е лесно да се работи и користи. Главно се користи за инсталирање во влезот на воздухот на воздух без нафта за ефикасно намалување на бучавата за време на работата. Дупката за монтирање на навој е точна, големината е стандардна и има добра стабилност. Малата квадратна кутија и големата квадратна кутија се склопуваат со дигалки, што е лесно да се работи и користи. Двете квадратни кутии се мали и компактни за лесна инсталација и расклопување. Малата квадратна кутија и големата квадратна кутија се склопуваат со дигалки, што е лесно да се работи и користи. Главно се користи за инсталирање во влезот на воздухот на воздух без нафта за ефикасно намалување на бучавата за време на работата. Малата квадратна кутија и големата квадратна кутија се собрани со дигалки, што е лесно да се работи и употреба. Главно се користи за инсталирање во влезот на воздухот на воздух без нафта за ефикасно намалување на бучавата за време на работата. Дупката за монтирање на навој е точна, големината е стандардна и има добра стабилност.

Основни карактеристики

Item Type:
Filter Silencer
Large Square Box Size:
Approx. 161 x 56 x 65mm / 6.3 x 2.2 x 2.6in (height does not include hole height)
Small Square Box Size:
Approx. 48 x 48 x 55mm / 1.9 x 1.9 x 2.2in (height does not include hole height)
Threaded Hole Installation Center Distance:
Approx. 76mm / 3in
Purpose:
Dental air filter silencer, oil-free air compressor;
How to Use:
Assemble the small square box with the large square box through the socket.
Package List:
1 x Large Square Box1 x Small Square Box  :

Најдобри понуди

Милениум-Филтри MN-UE319AP08Z Pall Хидрауличен Филтер, Директна Размена, Должина Од 8,7 Инчи, Големина на Задржување На Честички од 3 €m, Максимален

Компатибилен СО оем производ И Обезбедува супериорна заштита од честички Произведено ВО МИЧИГЕН САД Ви

DEN 3.33

Милениум-Филтри Mn-XD100G06BV Филтрек Хидрауличен Филтер, Директна Размена, Плисирани Микроглас Медиуми, 6wm Големина На Задржување На Честички,

Произведено ВО МИЧИГЕН САД Видовите медиуми за филтрирање што се користат зависат од апликацијата и се

DEN 622.40

Глобус Научен СФ-Тефлонски-2230 Филтер За Шприц, Тефлонска Хидрофилна Мембрана, 0,22 €m Порозност, Пп Домување, Нестерилни, Рефус

Масовно спакувано со тип на мембрана на филтерот и порозност на мембраната отпечатена на секој филтер П

DEN 2.00