• Обновено
Замена На Филтерот убиец ЗА WIX R77C10GV

Замена На Филтерот убиец ЗА WIX R77C10GV

DEN 2.00

Залиха
Во магацинот.

Гордо Произведени во САД Медиуми : МИКРОГЛАС. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани!. Филтер Вкрстени Референци p/n WIX R77 C10 GV. Гордо Произведени во САД. Медиуми : МИКРОГЛАС. Строга Контрола на Квалитетот за супериорен производ. Произведени со најквалитетни материјали достапни на пазарот, загарантирани!. Филтер Вкрстени Референци p/n WIX R77 C10 GV. Убиец Филтер Замена ЗА WIX R77 C10 GV Убиец Филтер Производи се произведени со највисок квалитет на материјали и техники на пазарот денес. Сите елементи за филтрирање гарантирано ќе ги исполнат или надминат сите спецификации на оригиналното производство на опрема. Производите За Филтрирање убијци се подложени на строга програма за тестирање и се придржуваат до повеќе ИСО стандарди за филтрирање. Сите предмети означени замена или еквивалент не се поврзани со оригиналното производство. Броевите на деловите се однесуваат само на вкрстениот дел. Сите трговски марки, регистрирани или нерегистрирани, се трговски марки на нивните соодветни сопственици. Упатувањето се упатува на овие компании исклучиво за да се идентификува компатибилноста На Филтерот Убиец, Ад.

Основни карактеристики

Најдобри понуди

10 Пакет Шприц Филтер Стерилни Пес Филтрација Дијаметар: 33 мм, Пора Големина: 0.22 um и 100 Пакет 2мл HPLC Јасно Вијали, 9mm Сини

●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ФИЛТРИМембрански Раствори стерилни филтри за шприц со исклучително висок капаците�

DEN 1382.40

24 см Квадрант-Преклопен Филтер Хартија, Претходно Преклопени дискови, Квалитативно одделение 2 - Зенпор Бавен Проток 240 мм

ОДДЕЛЕНИЕ 2 П : 24смЕквивалентно на Ватман квалитативно одделение 2 ФФ, квадрантна преклопена филтерхарт�

DEN 324.80